CS-91-SYL`u
Collapse
X
-
Prea departe pana la caransebes mersi oricum...la resita stiu si eu pe cineva la dacia o sa vad
icstrem_no1:da e vopsita prost nu mi-a scos`o cum trebuie da na ce sa-i faci nu-i bai o sa o fac mai incolo pe casco daca se poate.Asta e un fel de masina jeep intra pe oriunde nu-i bai
Comment
-
nu iti recomand la resita la dacia,sunt niste magari,mie mior rupt senzoru de apa de la filtru de motorina si nu mior zis nimik am mer asa 10000 km,si cei de la caransebes mior zis canu il am si cand in colo il aveam mai sus rupt si prins de caroserie ca sa faca masa sa nu mi se aprinde becul in bord.asa ca gandestete bine ce faci,bafta
Comment
-
N-am mai postat de ceva timp...dar revin.La masina nu au fost facute schimbari majore decat: distributie noua , o serigrafie de prestige , un schimbator de prestige si cam atat.
Am achizitionat si un set de cuie de ushi ph2 dar bate usa cu ele mai rau decat cu cele vechi stie cineva care e cauza?
Pozitiile nu mai sunt sa ars un led de la una si nu mi-a mai recunoscut-o deloc.
Urmeaza sa ii schimb si ledurile din bord si o folie pe geamurile din spate in curand.
Comment
-
Si cateva poze si cu sora lui mai mica...octavia 2 facelift 1.9tdi echipare bussines si cate optionale pachet sport la interior mp3 bolero compueter bord si cam atat.
Comment
-
Ce sora buna are) am mers si eu cu una 140 cp face toti banii,felicitari pentru alegere,si multi km fara probleme.
Comment
Comment