CS-91-SYL`u

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca vrei til recomand pe nichita lucra la dacia din caransebes.poate sa te ajuta el.si pe mine ma ajutat cu distributia la masina.

Comment

hmm cam matuita vopseaua:-?n a fost lucrata cum trebuie in rest arata bineapp ce ti a facut de o mozolesti in balta aia
      AdY_JmL_2015

Comment

Prea departe pana la caransebes mersi oricum...la resita stiu si eu pe cineva la dacia o sa vad
        icstrem_no1:da e vopsita prost nu mi-a scos`o cum trebuie da na ce sa-i faci nu-i bai o sa o fac mai incolo pe casco daca se poate.Asta e un fel de masina jeep intra pe oriunde nu-i bai

Comment

nu iti recomand la resita la dacia,sunt niste magari,mie mior rupt senzoru de apa de la filtru de motorina si nu mior zis nimik am mer asa 10000 km,si cei de la caransebes mior zis canu il am si cand in colo il aveam mai sus rupt si prins de caroserie ca sa faca masa sa nu mi se aprinde becul in bord.asa ca gandestete bine ce faci,bafta

Comment

Mersi Da nu ma gandeam neaparat la ei la dacia...poate la transprotector sau nu stiu alt service...doar sa se uite si sa imi zica de ce zmau sta roata mai in spate si ce e de facut...daca se poate face ceva?

Comment

unde ai facut primul set de poze si accidentul unde l-ai facut???eu am stat in greoni

Comment

la transprotector e mult mai bine,decat la dacia

Comment

frumos logan cu niste folii ar arata mult mai bine bafta la modificari ;)
                  sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

N-am mai postat de ceva timp...dar revin.La masina nu au fost facute schimbari majore decat: distributie noua , o serigrafie de prestige , un schimbator de prestige si cam atat.
                    Am achizitionat si un set de cuie de ushi ph2 dar bate usa cu ele mai rau decat cu cele vechi stie cineva care e cauza?
                    Pozitiile nu mai sunt sa ars un led de la una si nu mi-a mai recunoscut-o deloc.
                    Urmeaza sa ii schimb si ledurile din bord si o folie pe geamurile din spate in curand.
                    Attached Files

Comment

Si cateva poze si cu sora lui mai mica...octavia 2 facelift 1.9tdi echipare bussines si cate optionale pachet sport la interior mp3 bolero compueter bord si cam atat.
                      Attached Files

Comment

Ce sora buna are) am mers si eu cu una 140 cp face toti banii,felicitari pentru alegere,si multi km fara probleme.
                        http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

Multumesc la fel ...asta are 105 da nu ma plang nu ma lasat la greu rupe

Comment

Tot sa aiba o asa sora. Sa o stapanesti santos
                            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

retro 590 mersi
                              Mi am luat cuie usi de ph2 am montat unu pe usa fata sofer si usa bate iar cu cel normal invelit in banda nu bate .nu lam montat bine sau ?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google